2310943201 ΠΑΠΑΦΗ 65 - ΠΑΠΑΦΗ 126 ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ, Θεσσαλονίκη piskanas@yahoo.gr
 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         
 


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΙΣΚΑΝΑΣ | Άρτος - Γλυκό - Πίτες - Καφές - Εκδηλώσεις Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη 

Το αρτοζαχαροπλαστείο Πισκάνας στη Θεσσαλονίκη είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τις παραγγελίες σας για διάφορες εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσεις, συνέδρια και άλλα κοινωνικά γεγονότα. Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά γευστικά αρτοσκευάσματα και γλυκά που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών.

Η ομάδα του αρτοζαχαροπλαστείου Πισκάνας διαθέτει εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων και είναι σε θέση να προτείνει τις καλύτερες λύσεις για κάθε εκδήλωση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο της.

 

           
 
 
 
 
 
     
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
  Αρραβώνες
  Γάμους
  Βαπτίσεις
  Παιδικά Πάρτυ
  Δεξιώσεις
  Catering
  Σεμινάρια
  Διάφορες Εκδηλώσεις
 
     
  Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα, όπως κέικ, γλυκά, πίτες, κουλούρια, αρτοσκευάσματα και πολλά άλλα, για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία για τους καλεσμένους σας.

Επιπλέον, το αρτοζαχαροπλαστείο Πισκάνας μπορεί να προσαρμόσει τα προϊόντα του στο θέμα της εκδήλωσης, χρησιμοποιώντας άφορες τεχνικές και διακοσμητικές λεπτομέρειες.     
 
     
     
     
 
     
     
 

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Για τις παραγγελίες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρτοζαχαροπλαστείο Πισκάνας τηλεφωνικά ή μέσω email. Η εταιρεία μπορεί να παραδώσει τα προϊόντα σας στον τόπο της εκδήλωσης ή στον χώρο της επιλογής σας, εξασφαλίζοντας έτσι ότι οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν τα προϊόντα του Πισκάνας στην καλύτερη ποιότητα και στην κατάλληλη στιγμή.

 
     
     
     
 
     
     
     
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να κάνετε την παραγγελία σας.