2310943201 ΠΑΠΑΦΗ 65 - ΠΑΠΑΦΗ 126 ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ, Θεσσαλονίκη piskanas@yahoo.gr
 
 
                     
                     
                     
          ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΙΣΚΑΝΑΣ

 
         
         
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Άρτος - Γλυκό - Πίτες - Καφές - Εκδηλώσεις Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη
 
 

Το αρτοζαχαροπλαστείο Πισκάνας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη και έχει καταφέρει να αποκτήσει μια άριστη φήμη σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης  για την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων του.

Με μια πλούσια συλλογή από αρτοσκευάσματα, γλυκά, τούρτες και πίτες, το αρτοζαχαροπλαστείο Πισκάνας καλύπτει κάθε γούστο και ανάγκη. Οι σεφ του αρτοζαχαροπλαστείου χρησιμοποιούν μόνο τα πιο ποιοτικά υλικά, παρέχοντας έτσι απολαυστικά προϊόντα με φρέσκα συστατικά και άψογη εκτέλεση.

Εκτός από την ποιότητα των προϊόντων του, το αρτοζαχαροπλαστείο Πισκάνας ξεχωρίζει και για τις υπηρεσίες που προσφέρει για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

 
 
 
         
         
 
 
 
         
             
             
             
     
 
42+
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ


 
99%
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ


 
50+
ΔΙΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


 
500+
ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

 
 
     
             
             
             
 
 
             
                       
                       
           

 

Η ΑΡΧΗ

Το αρτοζαχαροπλαστείο Πισκάνας είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά αρτοζαχαροπλαστεία στη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1981 από τον Νικόλαο Πισκάνα, έναν ειδικό στην τέχνη του αρτοποιείου και της ζαχαροπλαστικής.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το αρτοζαχαροπλαστείο Πισκάνας ξεχώρισε για τα ποιοτικά προϊόντα του και την εξαιρετική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες του. Με το πέρασμα των χρόνων, έχει καταφέρει να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο των προϊόντων του και να προσθέσει στη γκάμα του πολλά νέα προϊόντα.

         
                       
                       
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

         Καλέστε μας
Για τις παραγγελίες σας ή για οποιαδήποτε απορία...

 

         
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
                     
                     
          ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

Το αρτοζαχαροπλαστείο Πισκάνας στη Θεσσαλονίκη προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από αρτοσκευάσματα, πίτες, κουλούρια, κέικ, γλυκά και άλλα προϊόντα ζαχαροπλαστικής. Όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά και με προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας έτσι τη μοναδική γεύση και ποιότητα που χαρακτηρίζει το αρτοζαχαροπλαστείο Πισκάνας...
         
                     
         
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ